Elinstallationer

– Gør livet lettere med de rette elinstallationer

Alarm og overvågning

Har du brug for at udvide dine nuværende elinstallationer? En undertavle kan give dig mulighed for at øge belastningen på din nuværende gruppetavle.

Vil du spare penge på strøm? Lad os udskifte belysningen i dit hjem eller i din virksomhed og give dig en mere energi-effektiv løsning.

Ipsen El-Service udfører alle typer elinstallationer for private og erhverv. For eksempel:

Det betaler sig at udvide dine nuværende elinstallationer

Har du brug for elinstallationer, der yder mere? Så kan en udvidelse af dine nuværende elinstallationer være en god løsning. Det kan for eksempel være, hvis du har brug for at trække et nyt kabel og etablere en ny stikkontakt.

Det er som regel billigere at udvide dine nuværende installationer frem for at etablere nye. Fra 01.01.20 er der trådt nye regler i kraft for udvidelse af elinstallationer. Hos Ipsen El-Service er vi naturligvis helt opdateret på de nye regler og laver en sikker og effektiv udvidelse af dine elinstallationer.

Optimér din belysning og spar penge på elregningen

Dårligt lys skaber dårligt indemiljø i dit hjem eller i din virksomhed. Ipsen El-Service udskifter gerne din belysning og laver en mere effektiv og energibesparende løsning, fx med LED-belysning. Du vil hurtigt mærke forandringen, både i dit indemiljø og i din økonomi.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dine elinstallationer.

 

Kom i kontakt med vores erfarne elektrikere og lad os rådgive dig, så vi kan skabe forbindelser sammen.